+359 878 548 322 booking@journeygroup.bg

за нас

Добре дошли в сайта на Джърни Груп, вашият доверен партньор в създаването на незабравими изживявания при пътуване. Ние сме повече от просто туроператор. Ние сме вашият паспорт до най-завладяващите дестинации в света. Със страст към изследването и ангажимент за изключително обслужване, ние помагаме на пътниците да открият чудесата на света от 12 години.

Нашата мисия

Нашата мисия е да превърнем вашите мечти за пътуване в реалност. Вярваме, че пътуването не е просто посещение на нови места. То е да се потопите в нови култури, да се насладите на уникални вкусове и да създадете спомени за цял живот. Нашият специализиран екип от експерти по пътуванията работи неуморно, за да изработи необикновени пътувания, които отговарят на всяко ваше желание.

Защо да изберете нас?

Нашият екип от специалисти, може да се похвали с богатство от знания и опит от първа ръка в дестинациите, които предлагаме. От оживените улици на Маракеш до спокойната красота на Малдивите, ние предоставяме прозрения, които само опитни пътешественици могат да предложат.

Персонализирани изживявания: Ние разбираме, че няма двама еднакви пътници. Ето защо отделяме време, за да разберем вашите предпочитания, интереси и стил на пътуване, за да изготвим индивидуален маршрут само за вас. Независимо дали търсите приключение, релакс или културно потапяне, ние ще ви помогнем да го осъществите.

Безопасност и комфорт: Вашата безопасност и комфорт са нашите основни приоритети. Ние си партнираме с реномирани доставчици, избираме местата за настаняване внимателно и осигуряваме поддръжка по време на вашето пътуване. Пътувайте спокойно, знаейки, че ние ви пазим.

Устойчивост: Ние сме ангажирани с отговорен туризъм. Стремим се да минимизираме нашето въздействие върху околната среда и да подкрепяме местните общности в дестинациите, които посещаваме. Пътувайте с нас и ще допринесете за по-светло и по-устойчиво бъдеще.

Съотношение качество-цена: Ние вярваме, че луксът не трябва да идва със солидна цена. Нашите конкурентни цени гарантират, че получавате най-добрата стойност за вашата инвестиция, без да правите компромис с качеството.

Нашите услуги

Персонализирани обиколки: Независимо дали планирате романтично бягство, семейна ваканция или самостоятелно приключение, ние създаваме персонализирани маршрути, които отговарят на вашите специфични интереси и нужди.

Групови обиколки: Присъединете се към пътешественици с еднакви мисли в една от нашите внимателно подбрани групови обиколки за споделено приключение, изпълнено с другарство и открития.

Круизни пакети: Впуснете се в незабравими пътешествия до някои от най-зашеметяващите дестинации в света на борда на нашите внимателно подбрани круизни линии.

Обиколки по интереси: От кулинарни обиколки до сафарита за диви животни, ние предлагаме набор от обиколки по специални интереси, които ви позволяват да се впуснете по-дълбоко във вашите страсти.

Корпоративни пътувания: Подобрете вашето бизнес пътуване с нашите услуги за корпоративни пътувания, предназначени да направят всяко бизнес пътуване ефективно и приятно.

Представители сме за България пазар на Рафтинг Център Дрина Тара, където предлагаме рафтинг във втория по големина каньон в света в Босна и Херцеговина, под бранда www.raftingtara.bg

Очакваме Ви, за да пътуваме заедно и да създаваме спомени 🙂

Свържете се с нас

Нямаме търпение да ви помогнем да планирате следващото си приключение. Обърнете се към нашия екип днес и нека започнем да превръщаме вашите мечти за пътуване в реалност. Независимо дали сте опитен пътешественик или пътувате за първи път, Джърни Груп е тук, за да направи вашето пътуване необикновено.

Адрес: София, ул.Феликс Каниц 1, ет.1, ап.3

Телефон: 0878 548 322

Имейл: booking@journeygroup.bg

Уебсайт: www.journeygroup.bg

Открийте света с Джърни Груп– където всяко пътуване е приключение!

Този сайт е собственост на Джърни Груп ООД:
„ДЖЪРНИ ГРУП ООД” 

е лицензиран туроператор с Лиценз № РК-01-6576 от 13.07.2016 г. от Министерство на туризма. 

„ДЖЪРНИ ГРУП ООД” 
е сключил застрахователен договор съгласно чл. 42 от Закона за туризма с номер на застрахователната полица за сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператор” – в ЗK ЛЕВ ИНС , бул. Симеоновско шосе № 67 А, № 13052410000145 , валидна до 15.04.2025г.

хотелско настаняване
пакетни почивки
почивки с чартър
Автобусни екскурзии
Коли под наем