Къмпинг и ресторант
Транспорт: Собствен
Маршрут: София – Фоча – София
Подължителност: 4 дни/3 нощувки
Дати на отпътуване: от 1 април до 1 октомври
Четиридневен пакет с рафтинг и джип сафари
Цена: 527 лева на човек
И включва:
– 3 нощувки в бунгала с баня
– Осем хранения, приготвени по традиционен балкански начин
– Рафтинг по реките Тара и Дрина
– Джип сафари в Национален парк Сутиеска
– Пълна екипировка
– Професионални водачи с лицензи на IRF
– Транспорт на всички участници от базовия лагер до началната точка на обиколките и обратно
– Застраховка по време на обиколките
– Безплатен паркинг
– Безплатен Wi-Fi на къмпинга
Цената не включва:
– напитки в ресторанта на къмпинга
След обиколките ще получите GoPro видео и снимки от вашето приключение , като подарък. Бихме искали да ви помолим да донесете USB или SD карта с памет не по-малка от 8 GB, така че можем да прехвърлим данните към вас веднага след обиколката.
Ето как изглежда графикът (редът на дейностите може да се промени според нашата организация):
1-ви ден – пристигане в къмпинга във вечерните часове, вечеря, почивка
2-ри ден – закуска, рафтинг, обяд, свободно време, вечеря, почивка
3-ти ден – закуска, джип сафари, обяд, свободно време, вечеря, почивка
4-ти ден – закуска, отпътуване
Настаняването е след 18:00, а напускането е сутрин след закуска. Не можем да съставим по-точен график, тъй като това зависи от различни фактори. Разходката с рафтинг е по-кратка в началото на сезона (април, май около 2,5 – 3 часа) и се удължава до края на сезона (през август, септември обиколката е дълга около 4-5 часа) – това зависи за метеорологичните условия и не можем да гарантираме продължителността на обиколката. Джипът сафарито е около 5 часа. „Свободно време“ е термин, използван доста свободно – това може да означава, че в този период гостите ще завършат обиколката и ще се върнат в лагера, а след завръщането си от дейностите, нашите гости са добре дошли да се насладят на нашия прекрасен ресторант или да се отпуснат в бунгалото си.
Ето списък от какво се състои яденето:
* Менюто за закуска обикновено включва: кифлички, шунка, пушено прошуто, пушено месо, яйца, заквасена сметана, мед, чай и сладкиши.
* За обяд: кифли, пайове, хляб изпечен на място, различни супи, боб, печено телешко месо и агнешко месо и свинско, салати.
* За вечеря: пъстърва, полента, печени картофи, агнешко печено, яхния, салати, сирена, шунка и прошуто от Херцеговина.
* За десерт: тулумби и баклава.