+359 878 548 322 booking@journeygroup.bg

Яхти под наем

в България
Добре дошли в Джърни Груп – вашата врата към незабравими морски приключения и роскошен отдих на яхта. Нашата флота от луксозни яхти и професионален екип ще направят вашите морски мечти реалност. Ние предлагаме наем на яхти, които ще отговорят на вашите изисквания и предпочитания. Започнете вашето приключение с нас и се потопете в света на морските възможности.

Защо да изберете наем на яхта с нас:

  1. Разнообразие от Яхти: Разполагаме с богат избор от луксозни яхти, подходящи за всеки стил и размер на група. От малки и уютни до големи и роскошни, ние предлагаме яхти за всеки вкус.
  2. Професионален Екип: Нашите опитни капитани и екипажи са на ваше разположение, гарантирайки безпроблемно и безопасно морско пътуване.
  3. Индивидуални Маршрути: Създайте собствения си уникален маршрут или се консултирайте с нашите експерти за съвети и предложения. Имаме знание за най-атрактивните морски дестинации в България и извън нея.
  4. Пълно Обслужване: Ние се грижим за всички детайли на вашето пътуване, включително храна, напитки и развлечения, така че вие да се наслаждавате на максимум на морското изживяване.
  5. Гъвкавост и Удобство: Работим по вашите изисквания и график, осигурявайки ви удобство и гъвкавост по време на плаването.
  6. Цени по Вашия Бюджет: Предоставяме различни опции и ценови пакети, за да отговорим на вашите индивидуални финансови нужди.
  7. Изключителни Морски Изгледи: Открийте красотата на Черноморието и неговите прекрасни плажове и заливи.
  8. Резервации и Свързване: Запазете вашата яхта бързо и лесно чрез нашия уебсайт и се свържете с нас по всяко време, за да получите съвети и информация.
Подгответе се за незабравимо морско приключение в компанията наДжърни Груп. Не чакайте повече! Наемете вашата яхта сега и започнете да създавате спомени на открито море в чудесните български води.
яхта под наем Бизона

Яхта под наем Бизона - Варна

Яхта под наем Орфей

Яхта под наем Орфей - Варна

Яхта под наем Салона

Ветроходна яхта "Salona 45" - Созопол

Яхта под наем Трофи

Яхта "Trophy" - Созопол

Яхта под наем Бонг

Яхта под наем Бонг - Созопол

Ветроходна яхта под наем

Ветроходна яхта Глори - Несебър