За нас

КАКВО ПРАВИМ НИЕ

Безопасност и комфорт: Вашата безопасност и комфорт са нашите основни приоритети. Ние си партнираме с реномирани доставчици, избираме местата за настаняване внимателно и осигуряваме поддръжка по време на вашето пътуване. Пътувайте спокойно, знаейки, че ние ви пазим.

 

Устойчивост: Ние сме ангажирани с отговорен туризъм. Стремим се да минимизираме нашето въздействие върху околната среда и да подкрепяме местните общности в дестинациите, които посещаваме. Пътувайте с нас и ще допринесете за по-светло и по-устойчиво бъдеще.

 

Съотношение качество-цена: Ние вярваме, че луксът не трябва да идва със солидна цена. Нашите конкурентни цени гарантират, че получавате най-добрата стойност за вашата инвестиция, без да правите компромис с качеството.

НАШИТЕ УСЛУГИ

 

Персонализирани обиколки: Независимо дали планирате романтично бягство, семейна ваканция или самостоятелно приключение, ние създаваме персонализирани маршрути, които отговарят на вашите специфични интереси и нужди.

 

Групови обиколки: Присъединете се към пътешественици с еднакви мисли в една от нашите внимателно подбрани групови обиколки за споделено приключение, изпълнено с другарство и открития.

 

Круизни пакети: Впуснете се в незабравими пътешествия до някои от най-зашеметяващите дестинации в света на борда на нашите внимателно подбрани круизни линии.

 

Обиколки по интереси: От кулинарни обиколки до сафарита за диви животни, ние предлагаме набор от обиколки по специални интереси, които ви позволяват да се впуснете по-дълбоко във вашите страсти.

 

Корпоративни пътувания: Подобрете вашето бизнес пътуване с нашите услуги за корпоративни пътувания, предназначени да направят всяко бизнес пътуване ефективно и приятно.

Ако си блогър, шофьор, водач, екскурзовод, преводач, фотограф, занимаваш се с реклама и маркетинг или мислиш, че можеш да участваш в развитието и прогреса, включвайки се в нашето семейство ни пиши на book@journeygroup.bg и ще се радваме да се срещнем на някое красиво място и да го обсъдим.