Търсене

Мексико е страна в Северна Америка, известна със своето богатство от култури и история, включваща древните цивилизации на маите и ацтеките, впечатляващите пирамиди и колоритните фестивали, както и със своята прочута кухня, включваща тако, енчилада и гуакамоле.

5590 лв. / на човек

Тунис е изключителна туристическа дестинация с богата история, прелестни плажове и гостоприемни хора.

550 лв. / на човек
8 дни

Италия привлича със своята богата културна наследствена, изисканата кухня и прекрасните пейзажи.

867 лв. / на човек
от 4 дни

Испания е държава с богато културно наследство, невероятни плажове и известна кухня.

780 лв. / на човек
от 7 нощувки

Турция е страна, която свързва Европа и Азия, известна със своето богатство от култури и история, с прекрасния Истанбул, който е дом на известни забележителности като Света София и Синята джамия, и с прекрасната си кухня, включваща ястия като кебап и баклава.

701 лв. / на човек
от 4 дни

Гърция е страна с изключително богато историческо наследство, родина на древната цивилизация, дала начало на философията, демокрацията и Олимпийските игри, известна със своите красиви острови, антични руини и вкусната средиземноморска кухня.

645 лв. / на човек
от 4 дни

Сейшелите са архипелаг в Индийския океан, известен със своите изумителни бели пясъчни плажове, кристално чисти води и уникална флора и фауна, предлагайки идилични условия за почивка и екзотични приключения.

6351 лв. / на човек

Албания е страна на Балканския полуостров, известна със своите древни археологически обекти, красиви планински пейзажи и крайбрежни курорти на Адриатическо и Йонийско море, както и с богатата си култура и традиционна кухня.

882 лв. / на човек

Австралия е огромна островна държава, известна със своите уникални диви животни, зашеметяващи плажове, Големия бариерен риф и културното си разнообразие.

9420 лв. / на човек
от 14 дни

Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, известна със своето разнообразие от култури, живописни пейзажи и амазонските дъждовни гори.

6435 лв. / на човек

Виетнам е страна в Югоизточна Азия, известна със своите красиви плажове, будистки пагоди и оживената си история.

6631 лв. / на човек

Кения е красива страна в Източна Африка, известна със своите впечатляващи савани, разнообразна дива природа и богатото културно наследство на многобройните етнически групи.

3491 лв. / на човек
11 дни